top of page
Uw ergotherapeuten

Mijn naam is Miranda Dassen-Husson en ik ben in februari 2008 afgestudeerd als ergotherapeut.

 

Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijn door het starten van een franchisepraktijk in Maastricht. Vanaf 1 februari 2013 ben ik gestart met mijn eigen praktijk 'Ergotherapiepraktijk Husson'. 

Ik sta graag voor u klaar om u te begeleiden naar optimale zelfstandigheid in zelfredzaamheid, productiviteit en vrije tijd! 

Het gaat om de activiteiten die voor u van belang en van betekenis zijn. Daarin ga ik door totdat de juiste oplossing is gevonden. Ik vind het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met u en uw omgeving. Ik streef altijd naar open communicatie, maar daarnaast ook geborgenheid door uw privacy te respecteren.

De afgelopen jaren is mijn interesse en ervaring steeds meer uitgegaan richting neurologie. Ik heb mij in deze richting gespecialiseerd door meerdere cursussen te volgen zoals Edomah voor de behandeling van cliënten met dementie en hun mantelzorgers, Parkinson, Neurorevalidatie, CVA, etc. 


Omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Om mijn kennis en ervaringen uit te wisselen ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet, Edomah-kenniskring, CVA-ketenzorg Maastricht-Heuvelland en neem ik deel aan meerdere mono- en multidisciplinaire overleggen.

Demi.jpg

Mijn naam is Demi Steenland.

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. In februari 2019 ben ik gestart bij Ergotherapie Husson. In de tussentijd ben ik vooral actief geweest als vrijwilliger in de ouderenzorg om mij als therapeut te blijven ontwikkelen. Als therapeut vind ik samenwerken belangrijk. Samen kunnen wij uw zelfstandigheid in uw eigen omgeving vergroten. Dat is waar ergotherapie voor staat en dat is wat voor mij het beroep ergotherapie ook zo interessant maakt.

In september 2020 ben ik gestart met de opleiding ‘Weer aan het Werk’ welke ik in november 2020 heb afgerond. De module ‘Weer aan het werk’ en de bijbehorende training vormen een praktische, doelgerichte en voor een groot deel evidence based aanpak voor het re-integreren naar werk. Met deze module kan ik u ondersteunen in het proces weer terug naar werk. Door samen met u een goede balans tussen belasting- belastbaarheid, werk en privé te vinden. Met de ondersteuning van de ergotherapeut staat u steviger in uw schoenen in dit proces en werkt u samen naar een gezonde terugkeer naar werk.

Hallo, mag ik mij even voorstellen?
Ik ben Senna de Wijs, 21 jaar, en onlangs afgestudeerd als ergotherapeut.
Vanaf oktober 2020 ben ik werkzaam binnen Ergotherapiepraktijk Husson.

Binnen mijn opleiding is mijn interesse in de doelgroep ouderen gegroeid.
Het leuke aan mijn vak vind ik het meedenken in oplossingen om de thuissituatie zo aangenaam mogelijk te maken. Ik haal dan ook voldoening uit de diversiteit en het creatief denken dat hierbij nodig is.

Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan en mijn ervaring en kennis uit de opleiding en het werkveld te kunnen inzetten!

Senna.jpg
bottom of page