top of page
Uw ergotherapeuten

Mijn naam is Miranda Dassen-Husson en ik ben in februari 2008 afgestudeerd als ergotherapeut.

 

Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijn door het starten van een franchisepraktijk in Maastricht. Vanaf 1 februari 2013 ben ik gestart met mijn eigen praktijk 'Ergotherapiepraktijk Husson'. 

Ik sta graag voor u klaar om u te begeleiden naar optimale zelfstandigheid in zelfredzaamheid, productiviteit en vrije tijd! 

Het gaat om de activiteiten die voor u van belang en van betekenis zijn. Daarin ga ik door totdat de juiste oplossing is gevonden. Ik vind het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met u en uw omgeving. Ik streef altijd naar open communicatie, maar daarnaast ook geborgenheid door uw privacy te respecteren.

De afgelopen jaren is mijn interesse en ervaring steeds meer uitgegaan richting neurologie. Ik heb mij in deze richting gespecialiseerd door meerdere cursussen te volgen zoals Edomah voor de behandeling van cliënten met dementie en hun mantelzorgers, Parkinson, Neurorevalidatie, CVA, etc. 


Omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Om mijn kennis en ervaringen uit te wisselen ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet, Edomah-kenniskring, CVA-ketenzorg Maastricht-Heuvelland en neem ik deel aan meerdere mono- en multidisciplinaire overleggen.

Demi.jpg

Mijn naam is Demi Steenland.

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. In februari 2019 ben ik gestart bij Ergotherapie Husson. In de tussentijd ben ik vooral actief geweest als vrijwilliger in de ouderenzorg om mij als therapeut te blijven ontwikkelen. Als therapeut vind ik samenwerken belangrijk. Samen kunnen wij uw zelfstandigheid in uw eigen omgeving vergroten. Dat is waar ergotherapie voor staat en dat is wat voor mij het beroep ergotherapie ook zo interessant maakt.

In september 2020 ben ik gestart met de opleiding ‘Weer aan het Werk’ welke ik in november 2020 heb afgerond. De module ‘Weer aan het werk’ en de bijbehorende training vormen een praktische, doelgerichte en voor een groot deel evidence based aanpak voor het re-integreren naar werk. Met deze module kan ik u ondersteunen in het proces weer terug naar werk. Door samen met u een goede balans tussen belasting- belastbaarheid, werk en privé te vinden. Met de ondersteuning van de ergotherapeut staat u steviger in uw schoenen in dit proces en werkt u samen naar een gezonde terugkeer naar werk.

Vacature Ergotherapiepraktijk Husson

Voor onze groeiende praktijk zijn we op zoek naar versterking! Lijkt het werken in de eerste lijn jou wel wat? Houd je van afwisseling en flexibiliteit? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een ergotherapeut (m/v) voor 24-32 uur. Maar uren zijn in overleg aan te passen op jouw situatie.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een afwisselende functie, met veel flexibiliteit.

 • Werken in een jong en dynamisch team

 • Vanuit verschillende praktijklocaties, elk met enthousiaste samenwerkingspartners

 • Mogelijkheid tot specialisatie en verdere ontwikkeling
   

Wat vragen we van jou:

 • Je beschikt over een HBO diploma Ergotherapie, hebt een AGB-code en een geldige registratie in het kwaliteitsregister Paramedici.

 • Je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep volwassenen en ouderen en kunt zelfstandig werken. Daarnaast vragen we een proactieve, ondernemende en flexibele werkhouding.
   

Ben je bijna of net klaar met je opleiding? Dan zien we ook graag je sollicitatie tegemoet! We gaan graag met je in gesprek.
 

Over de praktijk:

Ergotherapiepraktijk Husson is een praktijk voor volwassenen en ouderen. We werken intensief samen met andere betrokken zorgverleners en mantelzorgers van de client.

Hulpvragen van cliënten zijn heel divers, maar wel altijd gericht op de doelgroep volwassenen en ouderen. Behandelingen vinden grotendeels bij de cliënten thuis plaats. Voor de cliënten die in  de praktijk kunnen komen, kunnen we gebruik maken van een van de 3 praktijklocaties (in Eijsden, Heer-Maastricht en Bemelen). Het werkgebied voor aan-huis cliënten is de gemeente Eijsden-Margraten en Maastricht.
 

Ergotherapeut bij Ergotherapiepraktijk Husson is een zelfstandige functie, waarbij je je uren grotendeels zelf mag invullen. Uiteraard krijg je volop ondersteuning van de praktijkhouder, zodat je er niet alleen voor staat.

Binnen onze praktijk is ontwikkeling en doorgroeien altijd mogelijk. We horen graag wat je ambitie is op de langere termijn.
 

We kijken uit naar je sollicitatie! We ontvangen graag een CV en motivatiebrief, en zullen je zo snel mogelijk van een reactie voorzien.
 

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar:
info@ergotherapiehusson.nl of voor vragen kun je bellen met Miranda Dassen-Husson op 06-29170175.

bottom of page