top of page
Uw ergotherapeuten

Mijn naam is Miranda Dassen-Husson en ik ben in februari 2008 afgestudeerd als ergotherapeut.

 

Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijn door het starten van een franchisepraktijk in Maastricht. Vanaf 1 februari 2013 ben ik gestart met mijn eigen praktijk 'Ergotherapiepraktijk Husson'. 

Ik sta graag voor u klaar om u te begeleiden naar optimale zelfstandigheid in zelfredzaamheid, productiviteit en vrije tijd! 

Het gaat om de activiteiten die voor u van belang en van betekenis zijn. Daarin ga ik door totdat de juiste oplossing is gevonden. Ik vind het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met u en uw omgeving. Ik streef altijd naar open communicatie, maar daarnaast ook geborgenheid door uw privacy te respecteren.

De afgelopen jaren is mijn interesse en ervaring steeds meer uitgegaan richting neurologie. Ik heb mij in deze richting gespecialiseerd door meerdere cursussen te volgen zoals Edomah voor de behandeling van cliënten met dementie en hun mantelzorgers, Parkinson, Neurorevalidatie, CVA, etc. 


Omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Om mijn kennis en ervaringen uit te wisselen ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet, Edomah-kenniskring, CVA-ketenzorg Maastricht-Heuvelland en neem ik deel aan meerdere mono- en multidisciplinaire overleggen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag.

Foto Tahnee.png

Hallo allemaal!

Mijn naam is Tahnee Augustin en sinds februari 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan Hogeschool Zuyd te Heerlen. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring mogen opdoen in een revalidatiecentrum voor ouderen; hierin behandelde ik voornamelijk mensen die getroffen waren door een CVA (hersenbloeding-/infarct). Daarnaast heb ik stage mogen lopen binnen het revalidatiecentrum Adelante gericht op de doelgroep kinderen. Na mijn afstuderen heb ik hier nog ruim één jaar mogen werken. Nu verheug ik mij enorm op deze voor mij nieuwe uitdaging: het werken binnen Ergotherapiepraktijk Husson! Ik hoop in het werk als ergotherapeut een bijdrage te kunnen leveren aan de voor U betekenisvolle activiteiten/dagelijkse bezigheden waardoor uw zelfstandigheid/zelfredzaamheid weer vergroot wordt.

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Hallo! Mijn naam is Anke van Dijk. In 2015 heb ik de opleiding ergotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na meerdere jaren in Hilversum en Voorburg/Den Haag te hebben gewerkt ben ik voor naar Maastricht verhuist. Ik woon samen met een echte Sjeng en in 2022 is onze dochter Léa geboren.

Binnen de ergotherapie heb ik me gespecialiseerd in energiemanagement, cognitieve revalidatie, re-integratie en ASSIT-therapie (afronding 2024). Daarnaast kom ik graag bij de mensen thuis voor praktische adviezen over het uitvoeren van dagelijkse taken en ben ik geregistreerd ParkinsonNet zorgverlener. Deze combinatie maakt dat ik de situatie van de cliënt zo breed mogelijk bekijk. Ik probeer met mijn cliënt een samenwerking aan te gaan om eigen regie, participatie en zelfstandigheid te bevorderen binnen alle vlakken van het dagelijks handelen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag.

Foto Anke.jpg
bottom of page